Loading... Loading...

Visconde Santarém – Lisboa

Concepts and designs for the renovation of an office building in Lisbon, Portugal – developed to enhance innovative sensory experiences balanced with efficient functional structure. It is intended to transform a building of the 80’s, used mainly as administrative offices of CTT – Correios de Portugal, S.A., into a residential condominium following the purposes of the reconversion program for old buildings.
The main façade was transformed, replacing old aluminium windows frames, with effective acoustic and thermal insulation systems, so as to largely surpass current legal requirements in these matters. The creation of balconies with great transparency that prolong space to the exterior, the use of high quality materials and construction technological solutions promote the definition of each flat interlinking life and art as well as time in each space.
DOWNLOAD PDF

Partilhar:

Facebook

Twitter

LinkedIn

Pinterest